MapsTell voor Onderwijs

Bij opleidingen is veel aandacht voor de competenties en ‘hard skills’ van studenten, terwijl de ‘soft skills’ vaak een ondergeschoven kind blijven. Onderlinge samenwerking, het verplaatsen in de perceptie van de ander en het tonen van begrip zijn essentieel tijdens het volgen van een opleiding, en natuurlijk in de verdere loopbaan.

Met kennis van gedragsstijl, gaan studenten met meer dan alleen een diploma de wereld in. Bij MapsTell geloven we namelijk dat wanneer je kennis van gedrag hebt, gedrag een extra competentie wordt. Vanuit deze overtuiging bouwen wij samen aan een begripvolle wereld. Daarom biedt MapsTell scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen speciale programma’s, voor een zeer scherpe prijs.

MapsTell binnen het onderwijs in zetten

Het ontwikkelen van persoonlijk gedrag en de reflectie daarop is in diverse opleidingen noodzakelijk. Hoe interacteer je bijvoorbeeld als manager binnen een team? Hoe ga je om met patiënten of met jouw gasten? Hoe kun jij jouw verkoopstijl aanpassen? Wanneer is een project succesvol? Kortom, door persoonlijke reflectie op meerdere momenten in de opleiding leren studenten met gedragsstijlen om te gaan.

Diverse opleidingen in Finland maken ieder jaar een scan waarbij ze monitoren op de professionele ontwikkeling van individueel gedrag. Door verschillende meetmomenten wordt er daadwerkelijk een ontwikkeling per student zichtbaar. Van alleen het praatje ontstaat er een plaatje, een beeld in de Wereld van Verschil.

Voor onderwijsinstellingen geldt een korting van 85% op alle MapsTell producten*; PersonalMapping, PersonalMappingPro en ProfessionalMapping. Dit komt neer op de volgende prijzen:

  • PersonalMap 7,50 euro per student;
  • PersonalMapPro 11,25 euro per student;
  • ProfessionalMap 15 euro per student.

Benieuwd wat MapsTell voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wat is jouw naam?

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Waar werk je?

En wat is jouw functie?

Jouw bericht

*Alle prijzen zijn digitaal. Voor eventueel printwerk worden extra kosten in rekening gebracht.

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™