Inhouse accreditatie

Voor organisaties die de methode van MapsTell willen integreren binnen het HR-beleid bieden we de mogelijkheid voor een inhouse accreditatie tot MapsTell Guide.

Als inhouse Guide heb je de beschikking over een veilig middel dat in snel tempo een vertrouwde en gedeelde taal binnen de organisatie zal worden. Je kunt de producten en applicaties van MapsTell onder andere inzetten voor training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, teamsamenstelling en recruitment.

Voor een optimale toepassing leveren we vanuit MapsTell bovendien graag ondersteuning bij het integreren van de methode binnen het bestaande HR-beleid. Daarbij bieden we bijvoorbeeld de technische ondersteuning in de vorm van een API koppeling die gegevens uit jouw MapsTell dashboard kan koppelen aan het HR-systeem waar jullie mee werken.

Afhankelijk van jouw wensen en het aantal medewerkers dat de accreditatie zal volgen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze kun je aanvragen via het onderstaande formulier of door telefonisch contact met ons op te nemen: 020 73 72 770.

 

Wat is jouw naam?

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Waar werk je?

Wat is jouw functie?

Eventuele opmerking

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™