Training Teamontwikkeling

Maak van jouw team een wereldteam!

Bestaat er een ideaal team? Wij zijn er nog nooit een tegenkomen. Maar er bestaan wel betere en slechtere combinaties van mensen en dat heeft vaak met de verschillen in gedrag te maken. Zo kan het voorkomen dat bepaalde gedragsstijlen in een team ontbreken, of dat er juist veel mensen zijn met een zelfde gedragsstijl. Hoe kom je erachter hoe het team is samengesteld? Deze vraag staat centraal bij de training Teamontwikkeling. Tijdens de training Teamontwikkeling komen we – met behulp van de TeamMap –  erachter hoe het team is samengesteld. De TeamMap geeft in één oogopslag inzicht in de gedragsstijlen van de teamleden, waar de sterktes en zwaktes liggen.

Training Teamontwikeling

De training Teamontwikkeling is altijd een vervolg op de workshop of training Persoonlijke Ontwikkeling of de training Herkennen van Gedrag. Onderdelen van de training zijn altijd:

  • Herhaling van de verschillende gedragsstijlen aan de hand van de PersonalMap en de Routebeschrijving;
  • Bespreking TeamMap en samenwerkingsvormen;
  • Bespreken van de talenten en valkuilen van het team;
  • Inzet per gedragsstijl naar project- of bedrijfsfase.

De training Teamontwikkeling is zeer interactief. Zo wordt er gewerkt met vloermatten van de Wereld van Verschil waarop een ieder zijn of haar positie inneemt. De teamopstelling, het letterlijk inzichtelijk maken van de diverse gedragsstijlen en de dialoog die hierbij ontstaat zorgen ervoor dat de dit een zeer effectieve manier is om als team te groeien.

Voorbeeldinvestering training Teameffectiviteit

De training Teameffectiviteit (4 uur) is altijd in combinatie met een workshop of een training Persoonlijke Ontwikkeling of de training Herkennen van Gedrag. MapsTell hanteert een adviesprijs van 950 euro per dagdeel voor de MapsTell Guide en 350,- aan voorbereidingskosten. Daarnaast geldt de volgende prijs per TeamMap:

  • TeamMap – 100,- euro per team

Rekenvoorbeeld (adviesprijs): Een training Teameffectiviteit (4 uur) met 10 deelnemers, begeleid door een gecertificeerd MapsTell TeamGuide: 1400,- euro*

*Dit is een voorbeeldberekening. Trajecten zijn altijd op maat gemaakt. Bedragen zijn excl. locatie, btw en eventuele reiskosten voor de MapsTell Guide. Vraag een specifieke offerte aan voor uw wensen via het onderstaande formulier.

Voornaam

Achternaam

Naam van de organisatie

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Wat is het leerdoel?

Eventuele opmerking

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™