Workshop / Training Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een reis en kennis van gedrag is hierbij onmisbaar. Tijdens de workshop of training Persoonlijke ontwikkeling gaan de deelnemers, met hun eigen PersonalMap en Routebeschrijving in de hand, op reis door de Wereld van Verschil waarbij ze alles over hun eigen gedragsstijl te weten komen.

Wat is jouw gedragsstijl? Hoe kan dit gedrag overkomen op collega’s? Hoe ga je in de praktijk om met de onderlinge verschillen? Hoe kan jij jezelf daarin ontwikkelen? Deze vragen worden beantwoord tijdens een workshop of een training Persoonlijke ontwikkeling. Naast de PersonalMap waarop de eigen gedragsstijl is weergegeven, geeft de bijbehorende Routebeschrijving bovendien verdieping en inzicht in het spanningsveld tussen het Actieve gedrag (de rol) en het Instinctieve gedrag van iedere deelnemer.

Workshop / Training Persoonlijke ontwikkeling

De workshops en trainingen Persoonlijke ontwikkeling zijn op basis van PersonalMappingPro en worden gegeven door een gecertificeerd MapsTell Guide.  De volgende onderdelen worden altijd behandeld:

  • Perceptie en de verschillen in waarneming;
  • Taakgerichtheid en mensgerichtheid;
  • Introversie en extraversie;
  • De vier stijlen van het DISC model vertaald in kaarten en kleuren;
  • Associatie met de gebieden uit de Wereld van Verschil.

De training is interactief en gericht op het aangaan van de onderlinge dialoog. Er wordt onder andere gewerkt met vloermatten van de Wereld van Verschil, waarop op toegankelijke wijze de verschillen inzichtelijk worden gemaakt. We reizen letterlijk over de mat en verdiepen ons zo in de verschillende gedragsstijlen.

Voorbeeldinvestering workshop of training Persoonlijke ontwikkeling

Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie en de leerdoelen is er de keuze tussen een workshop Persoonlijke ontwikkeling (2,5 uur)  of een training Persoonlijke ontwikkeling (4 uur). MapsTell hanteert een adviesprijs van 950 euro per dagdeel voor de MapsTell Guide en 350,- aan voorbereidingskosten. Daarnaast geldt de volgende prijs voor de PersonalMapPro per deelnemer:

  • PersonalMapPro (PersonalMap en de Routebeschrijving) – 75,- euro per deelnemer

Rekenvoorbeeld adviesprijs: Een training PersonalMappingPro (4 uur) met 10 deelnemers, begeleid door een gecertificeerd MapsTell Guide: 2050 euro*

*Dit is een voorbeeldberekening. Trajecten zijn altijd op maat gemaakt. Bedragen zijn excl. locatie, btw en eventuele reiskosten voor de MapsTell Guide. Vraag een specifieke offerte aan voor uw wensen via het onderstaande formulier.

Voornaam

Achternaam

Naam van de organisatie

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Wat is het leerdoel?

Eventuele opmerking

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™