Training Herkennen van Gedrag

Tijdens de training Herkennen van Gedrag gaan de deelnemers, met hun eigen PersonalMap en de Routebeschrijving in de hand, op een verdiepende reis door de Wereld van Verschil. Waarom werk je makkelijker samen met de ene collega dan met de andere? Wanneer is één-op-één-communicatie effectief? De training Herkennen van Gedrag is een vervolg op de workshop of training Persoonlijke ontwikkeling (het erkennen van het eigen gedrag) en wordt altijd in combinatie afgenomen.

Hoe herken ik het gedrag van de ander? Hoe verhoudt mijn gedrag zicht tot de ander? Hoe communiceer ik effectiever met collega’s en klanten? Deze vragen worden beantwoord tijdens de training Herkennen van Gedrag. Naast de PersonalMap waarop de eigen gedragsstijl is weergegeven, ontvangt iedere deelnemer de Routebeschrijving. Deze kan worden uitgebreid met verschillende, specifieke modules.

Herkennen van Gedrag

De training Herkennen van Gedrag wordt altijd gegeven door een gecertificeerd MapsTell ProfessionalGuide.  De volgende aanvullende modules zijn mogelijk binnen de training Herkennen van Gedrag:

  • Training Effectief communiceren;
  • Training Leiderschap en gedrag;
  • Training Sales en gedrag;
  • Omgaan met conflicten.

De trainingen zijn interactief en gericht op het aangaan van de onderlinge dialoog. Er wordt onder andere gewerkt met vloermatten van de Wereld van Verschil, waarop op toegankelijke wijze de verschillen inzichtelijk worden gemaakt. We reizen letterlijk over de mat en verdiepen ons zo in elkaars gedrag.

Voorbeeldinvestering training Herkennen van Gedrag

De training Herkennen van Gedrag (4 uur) is altijd in combinatie met een workshop of een training Persoonlijke Ontwikkeling. MapsTell hanteert een adviesprijs van 950,- euro per dagdeel voor de MapsTell Guide en 350,- aan voorbereidingskosten. Daarnaast gelden de volgende prijzen voor de additionele Routebeschrijving ProfessionalMapping per deelnemer:

  • ProfessionalMap (verdiepende Routebeschrijving) – 25,- euro per deelnemer

Rekenvoorbeeld (adviesprijs): Een training Herkennen van Gedrag (4 uur) met 10 deelnemers, begeleid door een gecertificeerd MapsTell ProfessionalGuide: 1550,- euro* (155,- per persoon).

*Dit is een voorbeeldberekening. Trajecten zijn altijd op maat gemaakt. Bedragen zijn excl. locatie, btw en eventuele reiskosten voor de MapsTell Guide. Vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan voor uw wensen via onderstaand formulier.

Voornaam

Achternaam

Naam van de organisatie

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Wat is het leerdoel?

Eventuele opmerking

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™