Welke gegevens levert een PersonalMap op?

De PersonalMap geeft naast een basis gedragsprofiel (aangeleerd gedrag) informatie over identiteit (hoe ervaren anderen jou), zelfbeeld (hoe zie jij jezelf) en iemands valkuilen. Daarnaast worden bij de PersonalMapPro en ProfessionalMapping in de bijbehorende Routebschrijving de Actieve stijl, de Reactieve stijl en Instinctieve stijl weergegeven in Kaartdiagrammen. Lees meer over deze Kaartdiagrammen

Waarom een landkaart?

Een PersonalMap bevat visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Hiermee biedt MapsTell een waardevol (en leuk) alternatief voor dikke rapporten die meestal half- of ongelezen in een la verdwijnen. In één oogopslag maakt de PersonalMap de gedragsstijl inzichtelijk voor zowel de deelnemer als de rest van de groep.

Zijn er trainingen verbonden aan de producten van MapsTell?

MapsTell heeft zelf geen trainers in dienst maar biedt via geaccrediteerde trainers en coaches (MapsTell Guides) toegankelijke trainingen die aansluiten bij uw wensen en bedrijfsprofiel.

Wat doet MapsTell met de gegevens?

MapsTell hanteert de wet op de privacy en gegevens worden niet door ons aan derden verstrekt zonder uitdrukkelijke toestemming. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Wat is het verschil tussen PersonalMappingPro en ProfessionalMapping?

De Routebeschrijving van ProfessionalMapping is uitgebreid met leerstijlen en managementstijlen en gaat daarmee nog dieper in op de individuele gedragsstijl. Zowel PersonalMappingPro en ProfessionalMapping vormen een basis voor TeamMapping.

Moet ik DISC gecertificeerd zijn om MapsTell Guide te worden?

MapsTell werkt samen met trainers en coaches die kennis hebben van gedragsstijlen. Kennis van DISC is een goede basis, maar geen eis. Lees meer over hoe je MapsTell Guide kan worden.

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™