Guide Community

Samen de wereld veroveren! Met dit idee werken wij samen vanuit het netwerk van MapsTell Guides. MapsTell zelf heeft geen trainers in dienst. Als organisatie richten wij ons volledig op de ondersteuning van onze Guides op het gebied van marketing, sales en productontwikkeling.

Dit is wat je van ons mag verwachten wanneer je als Guide aan de slag gaat:

Samenwerken

Een interactief dashboard

Als MapsTell Guide krijg je toegang tot het MapsTell dashboard. Vanuit dit dashboard kan je eenvoudig en snel nieuwe relaties aanmaken, uitnodigingen naar respondenten versturen en de PersonalMaps, Routebeschrijvingen en TeamMaps vervolgens direct downloaden. Ook zijn hier vele werkvormen, materialen en presentaties te vinden. Bovendien is er een forum om met collega-Guides te discussiëren en elkaar te inspireren, samenwerkingen op te zoeken, elkaar beter te leren kennen en werkvormen, presentaties en nog veel meer met elkaar te delen en te bedenken.

Werelddagen

MapsTell organiseert minstens drie Werelddagen per jaar. Tijdens Werelddagen ga je samen met andere Guides dieper in op de methode, deel je nieuwe werkvormen, leer je van elkaar en leg je natuurlijk contacten voor mooie samenwerkingen. Daarnaast organiseren we ook regelmatig werkvormendagen.

Marketing- en Salesondersteuning voor trainers en coaches

Als Guide mag je rekenen op een sterke marketing- en salesondersteuning. Jouw website of nieuwsbrief verbeteren? Behoefte aan ondersteuning tijdens een salesgesprek? Wij helpen je graag. Want als het met jou goed gaat, gaat het ook met ons goed. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Want omdat wij zelf geen trainersorganisatie zijn, verdelen wij de trainingsaanvragen die bij ons binnenkomen weer onder de Guides. Daarnaast helpen wij jou graag met het organiseren van open inschrijvingen ter promotie, waarvoor je bovendien gratis PersonalMaps van ons krijgt!

MapsTell als product- en applicatieontwikkelaar

MapsTell investeert constant in het ontwikkelen van nieuwe, verbeeldende en toegankelijke producten en applicaties die persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we door goed te luisteren naar de signalen van klanten en vanuit het netwerk van Guides. Zo hebben wij recentelijk de gratis applicatie BasicMapping gelanceerd waar zo’n 10.000 mensen in Nederland en België per maand gebruik van maken.

Meer weten over de accreditatie? Vul het onderstaande formulier in of lees hoe je Guide kunt worden.

Wat is jouw naam?

Bedrijfsnaam

Emailadres

Telefoonnummer

Eventuele opmerking

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™