Sluit je aan bij de MapsTell Guide Community!

Met de methode van MapsTell aan de slag? Minimaal zes keer per jaar organiseren we een accreditatie waarin je in twee dagen wordt opgeleid tot MapsTell PersonalGuide.

Accreditatie tot PersonalGuide

Na de accreditatie tot PersonalGuide kan je werken met PersonalMapping en de bijbehorende Routebeschrijvingen. In twee dagen tijd wordt met behulp van interactieve workshops ingegaan op zowel de DISC methodiek als op de vertaling door middel van de Wereld van Verschil. Je krijgt onder andere de workshop PersonalMapping te zien van een ervaren MapsTell Guide en je zal deze op de tweede dag ook zelf gaan geven.

Additionele accreditaties

Voor professionals die zich verder willen verdiepen in de methode van MapsTell zijn er twee additionele accreditaties als vervolg op de accreditatie tot PersonalGuide:

ProfessionalGuide (1 dag)
De ProfessionalGuide werkt met ProfessionalMapping en de bijbehorende persoonlijke Routebeschrijvingen die zijn verrijkt met leiderschapsstijlen.

TeamGuide (1 dag)
Bij de accreditatie tot TeamGuide staat teaminteractie centraal. Op basis van de TeamMap leer je de onderlinge verhoudingen binnen een groep te analyseren, de pijnpunten aan te wijzen en waar nodig op te lossen.

Als MapsTell Guide ligt de Wereld aan je voeten!

Meer informatie ontvangen?

Heb je interesse in de accreditatie en wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen met 020 7372 770.

Wat is jouw naam?

Bedrijfsnaam

Emailadres

Telefoonnummer

Eventuele opmerking

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™