2018 zit er alweer op – het was een mooi jaar voor MapsTell! Er zijn te veel dingen gebeurd om ze allemáál op te noemen, maar op enkele hiervan willen we graag kort terugblikken. Het afgelopen jaar hebben wij een compleet nieuw dashboard geïntroduceerd, waar de Guides enthousiast mee aan de slag zijn gegaan. De accreditatieprogramma’s én de Werelddagen zijn in een nieuw jasje gestoken. Er zijn ruim 60 Guides bijgekomen, we hebben Katie verwelkomd bij het MapsTell Team en we zijn nu ook actief in Spanje! Lees snel verder voor meer details over ons 2018.

Het nieuwe dashboard

Het nieuwe MapsTell dashboard is halverwege dit jaar live gegaan!
Dit dashboard geeft de Guides vele extra mogelijkheden, zoals het voeren van geautomatiseerde campagnes en het direct contact houden met respondenten.

Daarnaast is de gebruikerservaring voor respondenten volledig vernieuwd. Zij hebben nu toegang tot hun eigen inlogomgeving: MyJourney. Dit biedt ook de respondent grenzeloze mogelijkheden!

De vernieuwde accreditatieprogramma’s

In samenwerking met onze partner Pink Coat heeft MapsTell de accreditatieprogramma’s verder ontwikkeld.

De PersonalGuide en ProfessionalGuide accreditaties zijn samengevoegd tot één nieuw accreditatieprogramma. Als gevolg hiervan is de ProfessionalGuide accreditatie komen te vervallen.

In het vernieuwde accreditatieprogramma van de PersonalGuide accreditatie is een e-learningmodule opgenomen. Dit is een online leeromgeving die basiskennis bevat van DISC, MapsTell en het werken met de trainingsmat van de Wereld van Verschil. Voorafgaand aan de accreditatie wordt deze doorlopen.Hierdoor kan tijdens de training sneller de verdieping worden opgezocht,waardoor het gehele programma naar een nog hoger niveau wordt getild.
Ook alle reeds geaccrediteerde Guides hebben toegang gekregen tot de e-learning, zodat deze te allen tijde toegang hebben tot de basisinformatie.

Ook de programma’s voor de versnelde ‘Fast-Track’ accreditatie en de TeamGuide accreditatie, waarbij wordt gefocust op teamdynamiek, zijn recentelijk vernieuwd. In 2019 gaan deze van start!

¡MapsTell España!

MapsTell breidt de reis naar een Begripvolle Wereld steeds verder uit. Sinds2018 zijn we ook actief in Spanje! Onder leiding van Navigator Verónica Carrascosa heeft recentelijk de eerste Spaanse accreditatie plaatsgevonden in Valencia. De volgende staat al in maart 2019 op de planning!

Werelddagen

Het afgelopen jaar zijn er drie Werelddagen georganiseerd.De eerste stond in het thema van ‘Stress’. De andere twee dagen zijn we aan de slag gegaan met werkvormen, in samenwerking met Het Trainingsbureau en PinkCoat.

Vanaf 2019 zullen er jaarlijks twee Werelddagen zijn. In lijn met het nieuwe accreditatieprogramma zullen deze ook door Pink Coat worden georganiseerd.

De Muziekwereld in kaart gebracht

Als sponsor van Club Classique, bekend van het programma Podium Witteman, heeft MapsTell de Muziekwereld letterlijk in kaart gebracht. Ter ere hiervan is een concert georganiseerd, en MapsTell Guides waren welkom!

Bij het concert werd er door Leo Samama een link gelegd tussen muziek en associatieve cartografie; de bezoekers werden meegenomen opeen interactieve reis door de wereld van de klassieke muziek.

2019

Omdat we bij MapsTell eigenlijk liever vooruitkijken dan achterom… doen we een korte vooruitblik naar 2019.

Naast Spanje zullen we volgend jaar de reis uitbreiden naar België en Duitsland! De Duitse PersonalMaps en Routebeschrijvingen zullen binnenkort in het dashboard te downloaden zijn.

Daarnaast zijn we bezig met een aantal héle leuke nieuwe producten… Stay tuned in 2019!

Voor alle accreditatiedata voor het komend jaar verwijzen we je graag door naar de agenda.