Team MapsTell

Het ontstaan van de Wereld van Verschil

Door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen, maakt MapsTell op een visuele manier verschillen in gedrag inzichtelijk. Dit inzicht stelt mensen in staat het beste uit zichzelf en elkaar te halen en beter met elkaar samen te werken. Of het nu gaat om iemands privéleven met behulp van een BasicMap of PersonalMap of om onze zakelijke toepassing als TeamMapping, Maar hoe is die Wereld van Verschil precies ontstaan?

Oprichter van MapsTell Sebastiaan Rompa heeft een cartografische achtergrond. Na lange tijd als uitgever van kaarten en atlassen actief te zijn geweest, heeft hij in 1999 de Atlas van de Belevingswereld uitgegeven. In 2001 werd vervolgens de eerste BusinessMap gemaakt.

Na zich vervolgens jarenlang verdiept te hebben in de psychometrie en de DISC methode, werd door hem de link gelegd om kaarten te gebruiken als drager van persoonlijke informatie en gedrag in het bijzonder. Jezelf en anderen beter leren kennen op een visuele en leuke manier, dat was het idee. Serieus, met een knipoog! Dit vormde de basis voor de ontwikkeling van de zestien verschillende PersonalMaps die samen de Wereld van Verschil vormen. Het ontwikkelen en vormgeven van al deze producten heeft natuurlijk een behoorlijke tijd geduurd. Zo zijn er in de 16 verschillende PersonalMaps in totaal zo’n drieëneenhalf duizend plaatsnamen terug te vinden!

Met een creatief team, veel ervaring in de trainingswereld, IT en marketing, rolt MapsTell momenteel wereldwijd de applicaties BasicMapping™, PersonalMapping™ en TeamMapping™ uit. Dit doen we natuurlijk samen met het groeiende netwerk van trainers, coaches en L&D specialisten; MapsTell Guides.

Sebastiaan Rompa

Sebastiaan Rompa

Creative Director en Enthousiasteling

Hans Riezebos

Hans Riezebos

Operational director en Perfectionist

Heller Rompa

Heller Rompa

Marketing manager en Enthousiasteling

Nancy Vosveld

Nancy Vosveld

Office Manager en Perfectionist

logo_small

KvK 59092351
NL36ABNA0508300088
BTW nr. 853313593B01
©2015 MapsTell BV/Sebastiaan Rompa.
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.

Adres:
Scheepsbouwersweg 1G
1121 PC Landsmeer
T. +31 20 7372 770
E.info@mapstell.com

BasicMapping™
PersonalMapping™
PersonalMapping Pro™
TeamMapping™
ProfessionalMapping™