Inge Bosma MapsTell Guide

In juni ontvingen nieuwe Guides het CertifiKaart. We stellen hen graag aan jou voor. Maak kennis met Inge Bosma van JAN Accountants en Adviseurs.

Hoi Inge, stel jezelf eens voor.

Via mijn werkgever JAN© Accountants & Adviseurs ben ik in aanraking gekomen met MapsTell. Als Extern Personeelsadviseur help ik MKB ondernemers hun beste team te vormen en MapsTell is daarbij een handig visueel middel. De ene keer zetten we deze in bij de ondernemers als volledig pakket inclusief vragenlijsten, Routebeschrijving en workshop, maar andere keren gebruik ik de opgedane MapsTell kennis in mijn gesprekken met hen en hun medewerkers om hen te helpen elkaar beter te begrijpen.

Kan je ons iets vertellen over jouw plek in de Wereld van Verschil en jouw PersonalMap?

In de Wereld van Verschil kun je mij typeren als een Raadgever. In het Consciëntieuze Rijk gedij ik het beste bij structuur en weeg ik de verschillende opties af voordat ik tot een besluit of advies kom. Ik ben perfectionistisch en rationeel. Daarnaast sta ik ook met 1 been in het invloedrijke werelddeel en vind ik het heerlijk om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Voor mij voelt de Raadgever als ‘best of both worlds’. Ik kan goed gedijen bij structuur en kan me vastbijten in analyses om een taak te volbrengen, maar ook in een omgeving waar het minder gestructureerd is en we nieuwe plannen en ideeën maken samen met anderen, voel ik me als een vis in het water.

De plaats ‘Opmerkzaam’ is voor mij zeer typerend. Doordat ik niet meteen vooraan sta en mijn zegje wil doen (introvert), vang ik veel op van wat anderen vinden, maar met mijn tweede voorkeur voor de gele gedragsstijl ook van wat ze voelen. Dit gebruik ik in mijn gesprekken en helpt me in de onderbouwing van mijn besluit/advies voor de ondernemer.

Hoe heb je de accreditatiedagen ervaren?

Tijdens de accreditatiedagen zijn me vooral de diverse grappige, gespeelde typetjes bijgebleven. Hoewel natuurlijk wat overdreven neergezet, gaf dit een goed beeld van de verschillende voorkeuren in de 4 Rijken en van de 16 verschillende types.

Zet jezelf op de kaart!

Benieuwd met welke methode Inge Bosma nu aan de slag gaat? We geven jou graag de mogelijkheid om volledig gratis kennis te maken met de methode van MapsTell. Klik op de onderstaande knop, beantwoord de 24 vragen en ontdek direct jouw plek in de Wereld van Verschil!