Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop PersonalMapping (Goes 4-6-2019)

4 juni @ 18:30 - 21:30

€35

Op 4 juni organiseren MapsTell Guides Esther van Dijk en Reiner Brink een workshop PersonalMapping in Goes. Een avond waarin je op een leuke en interactieve manier kennismaakt met de methode van MapsTell. De inlooptijd begint om 18:30. De workshop is van 19:00 tot 21:30.

Jouw PersonalMap

Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt dus niet alleen waar je bent, maar ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model.
PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk hierbij aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf, interpersoonlijke communicatie tussen mensen en aan teameffectiviteit voor teams. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van ProfessionalMapping.

Jouw voordeel

Normaal investeer je € 85,- voor een workshop. Voor deze open inschrijving betaal je € 35,-. Wij laten je namelijk graag kennismaken met met PersonalMapping en de MapsTell Guides.

Wat is jouw voornaam?

Wat is jouw achternaam?

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Factuur adres

Reden van deelname

Eventuele opmerking

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Website:
www.mapstell.com

Organisator

MapsTell
Telefoon:
020 7372770
E-mail:
info@mapstell.com
Website:
www.mapstell.com

Locatie

Raadzaal van de Gemeente Goes
M.A. de Ruijterlaan 2
Goes, 4461 GE Nederland
+ Google Maps