Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop PersonalMapping (Diemen 20-6-2019)

20 juni @ 19:30 - 22:00

€35

Op 20 juni organiseert MapsTell Guide Anne Giezen een PersonalMapping workshop in Diemen. Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht. Inlooptijd is om 19:30. De workshop zal van 20:00 – 22:00 duren.

Jouw PersonalMap

Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt dus naast waar je bent, maar ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model.
PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf. In interpersoonlijke communicatie tussen mensen. En ook in teameffectiviteit voor de optimaliseringen van teams binnen organisaties en bedrijven. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van de ProfessionalMapping.

Jouw voordeel

Normaal investeer je € 85,-* voor een avond. In dit geval betaal je € 35,-* een voordeel van reeds € 50,-* want MapsTell laat je graag kennismaken met PersonalMapping enerzijds. Anderzijds met de Guide, de geaccrediteerde trainers die we graag inzetten. Tijdens de workshop leer je daarnaast:

  • Meer over je eigen stijl;
  • Het herkennen van andere stijlen;
  • De uitersten in de wereld van verschil kennen.

Kom dus op 20 juni naar Diemen en stap samen met Anne in de Wereld van Verschil!

Schrijf je in voor de workshop in Diemen

*Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.

Wat is jouw voornaam?

Wat is jouw achternaam?

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Factuur adres

Reden van deelname

Eventuele opmerking

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Website:
www.mapstell.com

Organisator

MapsTell
Telefoon:
020 7372770
E-mail:
info@mapstell.com
Website:
www.mapstell.com

Locatie

Diemen