Christie Slot - MapsTell Guide

Eind augustus ontvingen vijf trainers en coaches hun CertifiKaart. Als PersonalGuide kunnen zij gebruikmaken van en werken met de producten en applicaties van MapsTell. Wij stellen deze trainers en coaches graag persoonlijk aan jou voor. Maak kennis met MapsTell Guide Christie Slot.

Hoi Christie, vertel eens iets over jezelf als trainer of coach!

Ik ben vanuit mijn bedrijf Hart voor Coaching vanaf maart 2012 aan het werk als coach en trainer. In mijn reiskoffer zit naast 15 jaar ervaring binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, ook 10 jaar ervaring als locatiemanager binnen de zorg en 6 jaar ervaring binnen ouderen-, thuis- en asielzoekerszorg.

Mijn passie is het door middel van coachen en trainen in beweging krijgen van mensen die ondersteuning kunnen gebruiken bij het omgaan met veranderingen, het stellen van grenzen en bij het effectief communiceren.

Mijn visie is dat ik samen met coachees en deelnemers op zoek ga naar effectief omgaan met (bij hun eigenheid passend) gedrag, waarbij ik mensen uitdaag uit hun comfortzone te stappen en hun gewoontes te doorbreken.

Ik ben een warm, open en humoristisch persoon en heb het vermogen snel tot de kern van het probleem door te dringen.

Waarom heb jij ervoor gekozen om met de methode en producten van MapsTell te gaan werken?

Na de eerste kennismaking heeft de Wereld van Verschil mij niet meer losgelaten!  Met name de associatie met een ontdekkingsreis, voor mij dé metafoor voor jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen, waarbij je jezelf ontdekt en jezelf in relatie tot anderen.  De landkaart van de Wereld van Verschil biedt een speelveld om verschillende gedragsstijlen zichtbaar, tastbaar en bespreekbaar te maken. De Routebeschrijving geeft inzicht en aanwijzingen over jouw eigen gedragsstijl. Het materiaal nodigt uit om te spelen en in open gesprek te gaan.

Hoe verwacht je MapsTell in te gaan zetten?

Ik ga MapsTell onder andere inzetten in (team) coachtrajecten en maatwerktrainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en samenwerking. Terwijl ik dit schrijf borrelen de ideeën naar boven, dus hier kom ik zeker nog op terug!

De Wereld van Christie Slot

Kan je ons iets vertellen over jouw plek in de Wereld van Verschil?

Ik heb een mooie plek in het Consciëntieuze rijk, ik hecht als Raadgever veel waarde aan kwaliteit en nauwkeurigheid. Ik stap vanuit dit rijk gemakkelijk over naar het Invloedrijke rijk, waarbij ik als Diplomaat mensgericht, intuïtief en analytisch te werk ga

Welke van de plaatsnamen in jouw PersonalMap passen het best bij jou en waarom?

Positieve energie, Vindingrijk, Frisse Blik en het Gebergte van Natuurlijke Nieuwsgierigheid zijn plaatsnamen die bij mij passen. Ik geloof in de kracht van positiviteit. Dit brengt een natuurlijke beweging opgang en in beweging kom je verder. Vindingrijk staat bij mij voor oplossingsgericht, vanuit het heden gericht op de toekomst. Dit sluit, samen met een frisse blik en het oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen om mij heen, aan bij mijn manier van werken.

PersonalMap - Christie Slot

Wat zal je het meest bijblijven van de accreditatiedagen?

De open, veilige en gezellige sfeer die wij samen met de trainers in twee dagen hebben weten op te bouwen. Groeien en ontwikkelen in een open dialoog!

Als MapsTell Guide ligt de wereld aan je voeten

Wil jij als trainer, net als Christie Slot met de verbeeldende en bovendien scherp geprijsde producten van MapsTell werken? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020 73 72 770. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden tot accreditatie.

Benieuwd hoe de accreditatie precies in zijn werk gaat en hoe wij samenwerken met trainers en coaches? Lees meer over hoe je Guide wordt en wat de vele voordelen zijn van een samenwerking voor jou als trainer of coach.