Voor organisaties die de methode van MapsTell willen integreren binnen het HR-beleid bieden we de mogelijkheid voor een inhouse accreditatie tot MapsTell Guide.

Als inhouse Guide heb je de beschikking over een veilig middel dat in snel tempo een vertrouwde en gedeelde taal binnen de organisatie zal worden. Als inhouse Guide kun je de producten en applicaties van MapsTell onder andere inzetten voor training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, teamsamenstelling en recruitment. Voor een optimale toepassing leveren we vanuit MapsTell bovendien graag ondersteuning bij het integreren van de methode binnen het bestaande HR-beleid.

Uiteraard krijg je ook als inhouse Guide toegang tot een eigen MapsTell Dashboard en ben je van harte welkom op de drie jaarlijkse Werelddagen.

Afhankelijk van de wensen van de organisatie en het aantal medewerkers dat de accreditatie zal volgen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze kun je aanvragen via het onderstaande formulier of door telefonisch contact met ons op te nemen: 020 73 72 770.

 

Wat is jouw naam?

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Waar werk je?

Wat is jouw functie?

Eventuele opmerking